Мутра преби Андреа заради Кубрат Пулев.  Всичко това се случва

...
Мутра преби Андреа заради Кубрат Пулев.  Всичко това се случва
Коментари Харесай

Андреа с мозъчно сътресение след побой, затова пяла пияна

Мутра преби Андреа поради Кубрат Пулев.  Всичко това се случва пред погледа на притежател на нощно заведение и неговата жена, написа „ България Днес “.

Случката датира от преди няколко седмици, само че певицата чак в този момент разкри злокобния случай. След ударите, които получава, Андреа получава мозъчно разтърсване. Кадри от присъединяване на певицата от същата нощ към този момент обиколиха обществените мрежи. На видеата ясно се вижда, че Андреа се държи несъответстващо, като догатките са, че тя е пияна. Това обаче има съществено пояснение.

Няколко часа преди да излезе за присъединяване си, някогашната на Кобрата влиза в спор с двама мъже, които са въоръжени с револвери. Певицата потегля да брани боксьора, откакто той е словесно атакуван от силовака и притежател на нощен клуб.

" След като всички сте страшни съдници, взех решение да опиша какво стана преди да изляза да пея. В офиса пристигна една мутра и дружно със притежателя имаха револвери. Аз седнах с дамата на шефа и говорихме за достиженията на Кубрат, макар Джошуа и Кличко. Тогава притежателят и мутрата споделиха, че Кубрат е помияр и в никакъв случай не е реализирал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, само че той не го направи и обидите към Кубрат продължиха ", стартира описа си Андреа. 

Певицата не устоя. Става от дивана и протяга ръка на силовака, който е два пъти колкото нея. Удря го в корема. Мутрата й отвръща. От мощната лупаница главата на изпълнителката отскача като футболна топка и се блъска в стената.

„ Получих разтърсване и паднах на земята. И по-късно моят водач ме хвана, тъй като бях подготвена да го убия. След това се напих, тъй като душeвността ми не устоя! Не извиках полицията, тъй като постоянно съм била мъжко момиче! Собствениците, които назоваха Кубрат помияр, споделиха, че цялата аудитория е пристигнала за мен и, че няма по какъв начин да не пея. Мълчах, тъй като съм мъжко момиче! ", продължи със скандалния роман фолкзвездата. 

Андреа изяснява и за какво се е хвърлила да пази Пулев.



„ 15 години сме били едно цяло и каквото и да е направил, аз не понесох обидите! " Ходете и пейте там! ", " бъдете огромни звезди! ", " нали за такива се мислите! " Но за такива места сме обслужващ личен състав! Може би трябваше да замълча, само че природата ми е друга и не скърбя! Съжалявам хората, които мълчат, мълчат на избори, мълчат, когато цените се подвигат и нямат какво да ядат! Знам, че след този пост ще си навлека доста неща! Съжалявам, че бях несъответстваща, само че не понесох подправени мутри и подправени герои! ", приключва Андреа. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР